fbpx

Deze week zetten wij graag Carlijn in het zonnetje. Wij volgen Carlijn al vanaf het moment dat zij haar eigen bedrijf aan het opstarten was. Wij hebben zoveel bewondering voor haar positieve vibes en laten jullie graag zien waarom! In onze ogen is Carlijn een échte vrouw met LEF! Een positieve vrouw, die nadat zij omdat zij maar al te graag alle ballen hoog wilde houden en overspannen raakte, niet bij de pakken neer ging zitten. Deze periode, hoe intensief deze ook was, heeft haar leven veranderd. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Wat doet Carlijn precies?

Om haar steentje bij te dragen aan deze mooie wereld, deelt Carlijn actief haar verhaal. Haar verhaal waarin zij het op alle vlakken zo goed wilde doen waardoor zij uiteindelijk op een dag instortte en zwaar overspannen thuis kwam te zitten. Carlijn werkte als fulltime communicatieadviseur, volgde verschillende opleidingen, sportte vijf keer per week, gaf bootcamplessen, wilde altijd energiek zijn, daarnaast wilde zij een druk sociaal leven hebben en altijd positief zijn. Carlijn wilde maar al te graag álle ballen hoog houden.

Ondanks de intensieve periode waarbij Carlijn opzoek ging naar de verbinding met zichzelf om vanuit haar hart te kunnen gaan leven, bracht deze periode ook iets positiefs, namelijk haar purpose in life. Carlijn wil namelijk een bijdrage leven aan een wereld waar mensen zichzelf durven te zijn. Omdat zij er 100% in gelooft dat dit de wereld een nog mooiere plek. maakt. Dit doet zij door het geven van workshops, cursussen, coaching en via haar Instagramaccount @carlijn_sijs

Wat is Carlijn haar allergrootste droom?

Carlijn gunt het mensen om zich niet meer te laten beperken door de gedachte ‘hoe het hoort’. Zij gunt het mensen om meer te gaan doen wat voor hun werkt. Carlijn gelooft er heilig in dat alles en iedereen er beter van wordt als we met zijn allen gaan doen wat voor ons werkt. Carlijn droomt er dan ook van dat zij doormiddel van workshops, cursussen en coaching zoveel mogelijk mensen daarbij mag helpen. Eén grote droom is in ieder geval al uitgekomen. Carlijn is namelijk gevraagd om workshops te geven in het buitenland tijdens een retreat! De eerst volgende datum is zelfs al van 19 t/m. 24 september. Wil je mee? Kijk dan snel even hier.

Wat heeft Carlijn doen besluiten om al haar LEF bij elkaar te rapen?

Carlijn kwam zwaar overspannen thuis te zitten omdat zij gewoonweg niet alle ballen hoog kon houden. In die tijd besefte Carlijn zich dat zij vooral dingen vanuit ratio benaderde en niet vanuit haar hart. Carlijn was zo ontzettend klaar met de manier waarop zij leefde en besloot met zichzelf aan de slag te gaan. Ze miste de verbinding met haar gevoel en wist totaal niet hoe zij zich moest voelen en wat zij op bepaalde momenten ook écht voelde. Stapje voor stapje kwam Carlijn steeds dichter bij haar gevoel én haar hart. Hierdoor kon zij keuzes maken die juist waren voor haar en niet omdat ze op rationeel niveau verstandig waren voor een ander of omdat ‘het hoort’.

Carlijn ging keuzes maken op haar gevoel, hoe eng en vooral onwennig zij dit in het begin ook vond. Over die periode verteld Carlijn ons het volgende: ”Nu, achteraf, kan ik zeggen dat die periode mij hele mooie dingen heeft opgeleverd. Ik kwam erachter wat ik als persoon wil bijdragen aan deze wereld. Namelijk werken aan een wereld waar mensen echt zichzelf durven te zijn, omdat ik geloof dat dit de wereld een nog mooiere plek maakt”. Carlijn heeft zichzelf steeds beter leren kennen en is steeds meer keuzes gaan maken die echt bij háár passen. Zij kan inmiddels met volle overtuiging zeggen dat zij zichzelf heeft gevonden en nooit meer loslaat! Een échte vrouw met LEF die is gaan staan voor wie zij werkelijk is!

Wanneer was het leef met LEF moment van Carlijn om er ook echt voor te gaan?

Toen Carlijn zwaar overspannen thuis kwam te zitten ging zij van alles testen om dichter bij zichzelf te komen. Tijdens een meditatie weekend heeft zij naast vele meditaties ook vele mooie gesprekken gehad. Eén gesprek kan zij zich nog maar al te goed herinneren en heeft ervoor gezorgd dat zij eindelijk is gaan doen wat zij écht wil doen.

Tijdens een stilte wandeling had Carlijn aangegeven dat zij graag andere mensen zou willen helpen om te leven volgens hun eigen voorwaarden. ‘Wat houdt je tegen?’ vroeg iemand. En toen Carlijn op dat moment écht naar zichzelf luisterde, was het enige gevoel dat haar tegenhield om te gaan coachen, dat zij bang was voor de meningen van anderen. Wat zullen ze van mij vinden? Vinden ze mij wel goed genoeg? De welbekende belemmerende overtuigingen om iets niet te doen. Maar alleen al door de bewustwording van haar belemmerende overtuigingen, heeft ervoor gezorgd dat Carlijn haar LEF heeft verzameld. Tijdens de stilte wandeling kon zij namelijk niets anders doen dan plannen maken!

Wat Carlijn je zou willen meegeven

Carlijn: “The biggest adventure you can take, is living the life of your dreams”

Leef met LEF

Carlijn heeft gelukkig tijdens de periode waarin zij overspannen raakte, haar brede glimlach en positieve mindset weten te behouden. Zij heeft het LEF getoond om met zichzelf aan de slag te gaan. Carlijn heeft het LEF getoond om naar binnen te keren en echt te gaan voelen. Vervolgens heeft zij het LEF getoond om iets met dat gevoel te gaan doen: namelijk vrouwen helpen te leven vanuit je eigen voorwaarden! Carlijn kan vol trots zeggen dat zij zichzelf én daarmee haar passie heeft gevonden! En ondanks haar belemmerende overtuigingen, is zij er met de volle 100% voor gegaan! Met een Leef met LEF mindset maak jij het verschil om je dromen na te jagen. LEF jij met ons mee?

Ben je benieuwd naar een ander vrouw met LEF verhaal? Lees dan vooral deze blog.

Liefs,

Chantal & Naomi