fbpx

Deze week zetten wij graag Evelyne en Anne van BlogBosses in het zonnetje. Beiden zijn zij fanatieke bloggers die elkaar in 2017 tijdens een meet-up voor bloggers hebben ontmoet. Een jaar later hebben zij niet alleen een hechte vriendschap opgebouwd, maar is ook BlogBosses geboren! Ben jij benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder!

Wat doen Evelyne en Anne precies?

Toen Evelyne en Anne elkaar ontmoette tijdens een meet-up in Utrecht was er gelijk een klik. Naast een hechte vriendschap, was na een jaar hun idee ‘BlogBosses’ geboren. Evelyne en Anne richten zich met BlogBosses op vrouwelijke ondernemers en bloggers. Zij schrijven blogs zodat anderen alles uit het bloggen kunnen halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Pinterest en SEO om blogs beter vindbaar te maken. Daarnaast helpen zij ondernemers ook door bloggen uit handen te nemen. Zij organiseren diverse online en offline workshops waarin bloggen centraal staat. Hoe tof!

Wat zijn de allergrootste dromen van Evelyne en Anne?

De dames van Blogbosses dromen zoals zij het zelf zeggen graag groots! Zo willen zij volgend jaar een ontspannen workation organiseren in eigen land op een prachtige locatie vlakbij de bollenvelden. Hoe tof? Daarnaast willen zij hun groeiplannen verwezenlijken door team BlogBosses te laten groeien. Het is dan ook een grote wens om met gepassioneerde freelancers en stagiaires te gaan werken.

Wat heeft de meiden van BlogBosses doen besluiten om al hun LEF bij elkaar te rapen?

Anne van BlogBosses, is niet vies van een sprong in het diepe. Zij heeft het LEF om uit haar comfort zone te stappen en zag het begin van BlogBosses vooral als een leuke uitdaging waarin haar passie naar voren kwam. Anne: “Als het mislukt dan leren we er ook iets van, dus waarom zou je het dan niet doen? Die sprong in het diepe, die moet je soms gewoon doen. Of het nou eng is of niet.” En daar zijn wij (Chantal & Naomi) van Inspiratiehonk het allemaal maar mee eens!

Voor Evelyne voelde het ontstaan van BlogBosses als iets dat organisch is gegroeid tot wat het nu is. Evelyne (en Anne trouwens ook) blogt al jaren en doordat zij zo’n goede klik heeft met Anne, voelt het eigenlijk niet eens als ondernemen. Evelyne: ”Het is gewoon altijd gezellig omdat we allebei doen waar ons hart ligt.” 

Wanneer was het leef met LEF moment van Evelyne en Anne om er ook echt voor te gaan?

Evelyne en Anne wilden beiden écht iets toevoegen en betekenen voor ondernemers en bloggers. Beiden misten zij een plek om met elkaar te sparren over verschillende onderwerpen die met bloggen te maken hadden. Uit enthousiasme zijn zij samen BlogBosses gestart en daar hebben zij nog geen seconde spijt van gehad! Door het ontstaan van BlogBosses hebben zij al ontzettend veel toffe ondernemers en bloggers ontmoet. Evelyne en Anne: ”Alleen dat maakt het al waard om door te gaan!”

Wat de meiden van BlogBosses jou wil meegeven

Evelyne en Anne: ”Luister niet teveel naar je hoofd, maar ook naar je hart. Voelt het goed? Waarom zou je het dan niet doen? Ondernemen is risico’s nemen. En er ontstaan zoveel mooie dingen als je doet waar jij gelukkig van wordt. Laat angsten en onzekerheden die je zelf hebt en je omgeving hebben je niet weerhouden. Omring jezelf met de juiste mensen. Zoals ondernemers die ook met dezelfde struggles als jij rondlopen. Begin een mastermindgroepje of sluit je bij eentje aan. Samen kom je veel verder!”

Leef met LEF

Beide dames hebben het LEF getoond om gewoon te doen waar zij blij van worden. Niet teveel nadenken, maar gewoon doen! Ondanks dat zij elkaar nog maar kort kenden, zijn zij er beiden met de volle 100% voor gegaan. Als iets goed voelt, waarom zou je het dan niet doen? Met een Leef met LEF mindset maak jij het verschil om je dromen na te jagen. LEF jij met ons mee?

Ben jij benieuwd naar een ander vrouw met LEF verhaal? Lees dan vooral de blog van Carlijn over hoe zij haar dromen heeft waargemaakt!

Liefs,

Chantal & Naomi