fbpx

Deze week zetten wij graag deze vrouw met LEF: Valery in het zonnetje! Chantal heeft Valery afgelopen jaar in Bali ontmoet en vanaf dag één voelde zij gelijk een klik! Niet alleen hebben zij beiden hun hart verloren aan het Afrikaanse continent, maar hadden zij ook veel dezelfde interesses! 

Vanaf het moment deze vrouw met LEF haar eerste solo reis had gemaakt, wist zij het zeker: zij wilde meer van de wereld gaan zien! Na een reis door het meest FANTASTISCHE Afrika, wilde zij meer! Zij heeft tijdens haar reis veel mensen ontmoet die online werkte en wilde dit ook! Na vele cursussen en trainingen heeft zij veel dingen geleerd en is zij inmiddels een expert is in branding, webdesign en Social media marketing. Toch bleef Valery het maar uitstellen om ook écht te gaan! Ben je benieuwd naar haar hele verhaal? Lees dan snel verder!

Wat doet Valery precies?

Valery heeft haar eigen online bedrijf voor web design, branding en Social media marketing. Zij is creatief en visueel ingesteld en kan helemaal opgaan in het creëren van dé website met passende lettertypes, kleuren en vormen die staan voor een bepaald bedrijf of persoon. Wanneer zij iemand leert kennen, ziet zij al snel het hele plaatje voor zich en kan vervolgens helemaal losgaan in het creëren ervan! 

Het liefste werkt Valery samen met ondernemers die net hun eigen bedrijf zijn gestart en/of coaches. Zij ondersteunt deze doelgroep om online zichtbaar te worden. Heb je hulp nodig? Kijk dan even op www.valerycolli.nl of volg haar op Instagram. 

Valery is een echte vrouw met LEF die niet graag stil zit! Sinds kort is zij namelijk ook nog een bedrijf gestart (@dutchiesinparadise) met een vriendin waarin zij mensen leren hoe zij een online bedrijf kunnen opstarten. Alle kennis die Valery de afgelopen jaren heeft opgedaan, wilt zij nu met de rest van de wereld delen doormiddel van een 8 weeks online coaching programma. In dit programma worden verschillende onderwerpen behandeld. Denk hierbij aan: Social Media, webdesign, content creëren, waar vind je je klanten, contracten en de overige zaken wat bij het starten van een bedrijf komt kijken. 

Wat zijn Valery haar dromen?

Het is Valery haar allergrootste droom om meer van de wereld en nieuwe culturen te ontdekken. Een paar jaar geleden heeft zij haar hart verloren aan Afrika en het is dan ook een grote wens om dit jaar weer terug te gaan! 

Daarnaast wil zij nog meer mensen helpen bij het creëren van online zichtbaarheid, zodat zij zich beter kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf. Daarnaast wil zij zoveel mogelijk om mensen te inspireren om de stap te zetten om voor zichzelf te beginnen. Het is tegenwoordig namelijk makkelijker dan ooit om een online-onderneming te starten. Valery: ‘’De wereld ligt letterlijk aan je voeten, jij moet alleen die eerste stap durven zetten!’’

Wat heeft Valery doen besluiten om al haar LEF bij elkaar te rapen?

Op deze vraag had deze vrouw met LEF maar één antwoordt: ‘’Als ik nu niet zou beginnen, dan zou het waarschijnlijk nooit meer gebeuren’’. Toen Valery eenmaal 30 jaar oud werd, iedereen om haar heen kinderen kreeg en een huis kocht, kreeg zij een naar onderbuikgevoel. Ergens had zij het gevoel om in deze stroom mee te gaan, maar ergens wilde zij eerst nog de wereld zien! In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, heeft zij gelijk actie ondernomen en een vliegticket gekocht. Want wanneer zij in haar 9-5 ritme en comfort zone zou blijven hangen, zou het er in ieder geval nooit van komen. 

Inmiddels is Valery al een paar maanden op reis en geniet zij met volle teugen. Toch twijfelt zij soms of zij er wel goed aan doet door op deze leeftijd weer te gaan reizen. Maar waar zij wel zeker van is, is dat als zij deze stap nooit had gemaakt, hier ook nooit achter was gekomen. Valery geniet met volle teugen van alle toffe dingen die zij dagelijks doet, van de kansen die op haar pad komen en van alle mensen die zij tijdens haar reis heeft leren kennen!

Wanneer was het leef met LEF moment om er ook echt voor te gaan?

Valery mocht er dan nog niet klaar voor zijn om kinderen te krijgen en een huis te kopen, zij was er meer dan klaar voor om haar eigen dromen achterna te gaan! En dat heeft ze gedaan! Ze is niet alleen gaan reizen, maar heeft ook nog eens een eigen business opgezet! HOE VET?

Wat Valery jou wil meegeven

‘’Je bent nooit te oud om je dromen achterna te gaan. Ook al lijken je dromen soms onwerkelijk of ver weg, jij bent zelf degene die het mogelijk kan maken om ze uit te laten komen. Investeer in jezelf en alles is mogelijk’’

En daar zijn wij het meer dan mee eens!

Leef met LEF

Valery heeft nooit de hoop in zichzelf verloren en heeft geleerd om altijd naar haar onderbuik gevoel te luisteren! Zij had haar dromen, visualiseerde dit en is er met 200% voor gegaan! Zij heeft zichzelf skills aangeleerd om een leven te leiden waar zij altijd al van droomde en inmiddels leeft zij haar droomleven! Met een Leef met LEF mindset maak jij het verschil om je dromen na te jagen. LEF jij met ons mee?

Voor meer inspirerende verhalen van vrouwen met LEF, klik hier. Zij hebben allemaal het LEF gehad om voor zichzelf te kiezen en leven inmiddels hun droomleven!

Liefs,

Chantal & Naomi