fbpx

HET INSPIRATIEHONK MEMBERSHIP

VOOR VROUWEN MET LEF DIE DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF WILLEN WORDEN

 

HET INSPIRATIEHONK MEMBERSHIP

VOOR VROUWEN MET LEF DIE DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF WILLEN WORDEN

 

Ben jij een vrouw met LEF en wil jij jezelf persoonlijk – en spiritueel ontwikkelen, je mindset verbeteren of beter voor jezelf gaan zorgen? Maar raak je verdwaald in zelfontwikkelingsland en weet je niet waar je moet beginnen?

➜ Je bent opzoek naar een omgeving waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen & kunt groeien op persoonlijk- en spiritueel gebied.

➜ Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zoveel coaches, zoveel online trainingen. Je vind van alles interessant, maar weet niet goed waar te beginnen om jezelf te blijven ontwikkelen en de beste versie van jezelf te worden.

➜ Je bent opzoek naar een plek waar je jezelf met andere like-minded vrouwen met LEF kunt omringen, zonder dat je hiervoor eindeloos naar events moet gaan. Een omgeving waar je kunt delen, connecten, geïnspireerd kunt raken en er vooral voor elkaar kunt zijn. Want hoe tof is het als wij elkaar naar een hoger niveau weten te tillen?

➜ Je bent opzoek naar een omgeving waarin jij volledig jezelf durft te zijn. Een omgeving waar geen droom gek genoeg is en waarbij vrouwen elkaar upLIFTEN naar de beste versie van zichzelf!

➜ Je bent op zoek naar een inspirerende database met artikelen, blogs, video’s en online trainingen op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en gezondheid. 

➜ Je bent opzoek naar meer LEF. Dé tool van 2020 om jouw allergrootste dromen waar te maken! 

Met het Inspiratiehonk membership bieden wij een platform voor vrouwen met LEF waar jij je kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk- en spiritueel vlak, een ijzersterke mindset kunt creëren en de tools kunt verkrijgen om goed voor jezelf te zorgen!

Iedere maand staan er maar liefst vier vrouwen met LEF voor je klaar met een kersverse online training: dit zijn experts, coaches of trainers die hun expertise, kennis en ervaring delen. Zodat jij jezelf beter leert kennen, de beste versie van jezelf kunt worden en jouw droomleven kunt gaan leven!

Hoe zou het zijn als er een community zou zijn..

Hoe zou het zijn als er een community zou zijn..

Z

Waar jij volledig je authentieke zelf zou kunnen zijn tussen andere like-minded vrouwen?

Z

Waar jij échte connecties kunt maken met andere vrouwen met LEF?

Z

Waar jij iedere maand nieuwe kennis kunt opdoen en daardoor kunt blijven groeien?

Z

Waar jij het LEF kunt ontwikkelen om achter je allergrootste dromen aan te gaan?

Z

Waar jij dagelijks wordt geïnspireerd door andere vrouwen met LEF?

Z

Waar jij je grenzen gaat verleggen en dagelijks uit je comfort zone durft te stappen?

Z

Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen om de beste versie van jezelf te worden?

Z

Waar jij iedere maand toegang krijgt tot vier nieuwe trainingen van andere ondernemers op het gebied van persoonlijke – en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid?

dit zijn de coaches 

Dit zijn de coaches

Rachel - Food your Thought

Tess - Let's get real

Isabelle Feteris

Sophie - Minder streven beter leven

Waar bestaat het membership uit?

Waar bestaat het membership uit?

COMMUNITY

Binnen de Inspiratiehonk Community kunnen vrouwen met elkaar connecten, elkaar helpen, motiveren en inspireren. Het is een warme en motiverende community van gelijkgestemden, waar je allemaal vrouwen met LEF vindt die zichzelf willen ontwikkelen, willen groeien en hun dromen achterna willen gaan. Je hoeft je nooit meer alleen te voelen, want hier kun je helemaal jezelf zijn, met gelijkgestemde vrouwen connecten en om hulp vragen wanneer je dit nodig hebt! Onze community is een community met like-minded vrouwen met LEF waar jij volledig jezelf kunt zijn, dingen kunt delen en elkaar kunt inspireren.

INSPIRATIE DATABASE

In onze Inspiratie Database delen wij exclusieve content over mindset, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling & spiritualiteit: Dit zijn blogs, artikelen & video’s die alleen beschikbaar zijn voor onze members. Naast de online inspiratie database, krijgen je ook toegang tot de Inspiratiehonk app. Hier kun je jouw trainingen op elk moment bekijken en op elk moment connecten met gelijkgestemden. 

i

TRAININGSOMGEVING

Elke maand krijgen de members van de Inspiratiehonk Community toegang tot 4 online trainingen op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid. Deze trainingen worden gegeven door experts: vrouwen die hun kennis en ervaringen delen op ons platform. De trainingen staan 1 maand op het platform en de volgende maand komen er weer vier gloednieuwe trainingen online van vier andere vrouwen met LEF. Zo blijft ons platform telkens weer vernieuwend! Daarnaast krijg je iedere maand een werkboek met opdrachten om gelijk met de kennis uit de trainingen aan de slag te gaan.

EXTRA BONUSSEN

Elke maand worden er een aantal extra bonus trainingen gegeven.  Dit zijn o.a. LIVE webinars gegeven door ons of door anderen coaches en trainers. Tijdens deze LIVE webinars delen zij hun kennis, expertise en ervaringen zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden! Tot slot krijg jij als member exclusieve korting op onze live events en workshops! 

voor wie is dit?

voor wie is dit?

➜ Voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een omgeving waarin ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en groeien op persoonlijk- en spiritueel gebied.

➜ Voor vrouwen met een eigen bedrijf, of juist in loondienst. Dit membership is NIET alleen geschikt voor ondernemers. . Dit membership is bedoelt voor alle vrouwen die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Met als doel om de beste versie van jezelf te worden en jouw droomleven te kunnen leven. 

➜ Voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer in het leven zit. Je wilt jezelf leren kennen, je goed, gezond en energiek met een ijzersterke mindset! 

➜ Voor iedereen die het zichzelf waard vind in zichzelf en haar persoonlijke ontwikkeling en groei te investeren.

Over Inspiratiehonk

Wij zijn Chantal & Naomi van het online platform Inspiratiehonk. Inspiratiehonk is anderhalf jaar geleden ontstaan tijdens het liften van Berlijn naar Amsterdam. Tijdens deze lift raakte wij verstrikt in een heuse brainstormsessie. We zochten naar een platform voor vrouwen die bezig waren met persoonlijke ontwikkeling en het najagen van dromen.

Op onze persoonlijke Instagram accounts vlogen de inspiratie en vakantiekiekjes van vrienden allemaal door elkaar en bedachten we om zelf maar één platform te gaan creëren. Een platform voor vrouwen met LEF die zich iedere dag willen blijven ontwikkelen en die iedere dag hun dromen waarmaken. Vrouwen die leven vanuit hun eigenheid en waarden, inclusief angsten, onzekerheden en onvolkomenheden….

Veelgestelde vragen 

Wanneer start het Inspiratiehonk membership?

Het membership start op op de eerste dag van de volgende maand (1 juni). En je kunt je nu al aanmelden. Je wordt dan direct lid van onze community. Vanaf 1 juni krijg je toegang tot alle trainingen. Je houdt dan toegang tot deze trainingen tot het einde van de maand! 

Hoe veel trainingen komen er per maand online?

Per maand komen er 4 verschillende trainingen online van 4 verschillende vrouwelijke ondernemers. De trainingen zijn gericht op persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid.

Na deze maand komen er weer 4 nieuwe trainingen van 4 nieuwe vrouwelijke ondernemers online. Zo krijg jij iedere maand de kans om nieuwe kennis op te doen!

Voor wie is het membership geschikt?

Het Inspiratiehonk membership is geschikt voor iedere vrouw met LEF die zichzelf wil blijven ontwikkelen op persoonlijk en/of spiritueel vlak, een ijzersterke mindset wil creëren of aan haar algehele gezondheid wil werken. Naast de trainingen die er geboden worden, focust het Inspiratiehonk membership zich ook op de community. Wij geloven namelijk dat jij veel sneller groeit als jij je je verbonden voelt met de juiste mensen! Een community waar jij je authentieke zelf kan zijn en geen droom gek genoeg is!

Wat zit er bij het Inspiratiehonk membership inbegrepen?

Dit krijg je bij het Inspiratiehonk membership:
– Een online leeromgeving met iedere maand 4 nieuwe trainingen van 4 verschillende vrouwen met LEF!
– De trainingen zijn gericht op persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid.
– Een community met like-minded vrouwen met LEF waar jij volledig jezelf kunt zijn, dingen kunt delen en elkaar kunt inspireren.
– Naast de online leeromgeving, krijgen jullie ook toegang tot een app. Op deze manier hebben jullie de trainingen altijd bij de hand.
– Maandelijks hebben wij een BONUS webinar van een speciale vrouw met LEF over één specifiek onderwerp.
– Iedere maand krijg je een nieuw werkboek met opdrachten om gelijk met de kennis uit de trainingen aan de slag te gaan.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt dan direct de inloggevens voor onze community. Hier krijg je direct toegang tot onze inspiratie-database, vol exclusieve content. Vanaf 1 juni krijg je toegang tot de 4 bovenstaande trainingen. 

Wat kost het Inspiratiehonk membership?

Het membership kost 47 euro per maand (inclusief btw). Voor dit bedrag krijg je elke maand toegang tot 4 trainingen van coaches/experst die hun kennis en ervaring delen. Daarnaast wordt je lid van de community, waar je kunt connecten met gelijkgestemden en krijg je toegang tot onze exclusieve inspiratie-database, vol met content en blogs over persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset en gezondheid. 

Kan ik elke dag instromen?

Helaas moeten we je bij deze vraag teleurstellen. Wanneer jij je aanmeldt, stroom je de eerstvolgende maand in zodat jij minstens vier weken de tijd hebt om alle trainingen van die maand te volgen. Dit gaat dus als volgt. Wanneer jij je op 28 mei aanmeldt voor het Inspiratiehonk membership, dan krijg je op 1 juni toegang. Je wordt wel direct al lid van onze community. 

Is het membership maandelijks opzegbaar?

Ja! Je zit dus nergens aan vast. Je kunt dit abonnement stopzetten mocht je na de eerste maand niet verder willen. Stuur ons dan voor 27 juni een mailtje dan melden wij je af! Je houdt dan toegang tot 30 juni.  

VOLG JE ONS AL OP INSTAGRAM?