fbpx

MEET THE COACHES

MEET THE COACHES

Rachel - Food your Thought

Wat is nou écht gezond(e voeding)? Daarover zijn de meningen ontzettend verdeeld en iedereen vindt daar wat van. Rachel is Orthomoleculair Therapeut & Psycholoog en helpt bewuste vrouwen fit en energieker voelen. Rachel wilt jongvolwassenen bewust maken en ondersteunen naar een blijvend gezond voedingspatroon. Ze helpt jou naar het creëren van een gezonde leefstijl, die bij jou past. Niet voor iets tijdelijks, maar om juist de kleine stapjes toe te passen. In haar monline training “Creëer in 5 stappen simpele & gezonde eetgewoontes om je energieker te voelen” neemt Rachel je mee in wat je wel en niet kunt inzetten voor een blijvend gezond eetpatroon. Ze deelt heerlijke & makkelijke recepten, praktische tips & kennis over hoe jij dit ook als gewoonte kunt maken!

Wil jij…

Wil jij…

Z

Een boost aan nieuwe inspiratie op doen voor simpele & voedzame basisrecepten?

Z

Praktische tips om gezonde eetgewoontes blijvend toe te passen voor een energieker & fitter leven?

Z

Ontdekken welke essentiële basis ingrediënten altijd handig zijn om in huis te hebben?

Z

Willen weten hoe en welke voeding je letterlijk je lichaam mee kunt versterken?

Z

In een mum van tijd gerechten in elkaar flansen waar iedereen blij mee is?

Z

Welke vega(n) mogelijkheden er zijn?


Z

Leren welke voeding wel handig is en welke minder handig is voor een energiek leven?

Z

Hoe je toch kunt blijven genieten, zonder een schuldgevoel te ervaren?


Wat voor training is het?

In de online training “Creëer in 5 stappen simpele & gezonde eetgewoontes om je energieker te voelen” neemt Rachel je mee in wat je wel en niet kunt inzetten voor een blijvend gezond eetpatroon. Ze deelt heerlijke & makkelijke recepten, praktische tips & kennis over hoe jij dit ook als gewoonte kunt maken.


Waarom deze training?

Omdat gedragsverandering nu eenmaal niet in 1 dag om te toveren is, maar wel met de juiste bewustwording, kennis, opdrachten en praktische tips die je stap voor stap ondersteunen in het maken van bewustere keuzes voor een blijvend gezond eetpatroon. Juist het herhalen van die kleine stapjes maken het verschil.

Rachel ziet nog te vaak dat vrouwen enthousiast beginnen aan een nieuw dieet en alles tegelijk aanpakken en drastisch willen omgooien – het moet NU anders – en om dan na 2 weken teleurgesteld en met schuld gevoel om de bank alles bij elkaar te eten.

Dat vind ze zonde. Ze ziet een gezond eetpatroon niet als iets tijdelijks, maar een levensstijl die het beste uit jezelf kan halen. Ze gunt je namelijk een eetpatroon waarbij je je oprecht goed voelt en je je geen schuldgevoelens aanpraat, maar bewust genietmomentjes ervaart. 

Door stap voor stap nieuwe kennis op te doen, simpele & makkelijke recepten te ontdekken en praktische tips toe te passen – ontdek hoe jij ook een eetpatroon kunt toepassen die jou meer energie oplevert.


Voor wie is de training?

De training is voor bewuste vrouwen die al een tijdje bezig zijn en interesse hebben in een gezonder eetpatroon, maar nog op zoek zijn naar praktische handvatten om een gezond eetpatroon blijvend toe te passen.

Wat leer je in de training?

Je doorlopt alle 5 essentiële basis voedingsstoffen die je lichaam hard nodig heeft om het beste uit zichzelf te kunnen halen. In de training gaat Rachel dieper in op vezels – welke zijn nou wel en niet handig? En is graan de beste optie? Ook komen vetten en eiwitten aan bod en de mogelijkheid tot vega(n) varianten. Verder leert ze je welke simpele & gezonde basisgerechten je in een handomdraai kunt maken en hoe je ermee kunt variëren.

Je ontdekt welke basis ingrediënten altijd handig zijn om in huis te hebben. Praktische tips en stappen die het jezelf makkelijker maakt om een gezond eetpatroon toe te blijven passen. Daarnaast ervaar je meer rust en duidelijkheid in welke voeding nu wel en minder handig is om binnen te krijgen.

Tess - Let's get real

Tess van @letsgetreal heeft Crossmediale Communicatie gestudeerd en is tijdens haar opleiding al gestart met ondernemen. En laat ondernemen nu niet zonder gaan met persoonlijke ontwikkeling! Tess weet als geen ander hoe belangrijk het is om fouten te durven maken wanneer je bepaalde dingen wilt bereiken. Aankomende maand geeft Tess binnen ons membership een LIVE webinar over hoe jij jezelf mag gaan laten toestaan om fouten te maken. En hoe dit je verder gaat brengen in datgene wat jij wilt bereiken! Zo leer jij hoe je je perfectionisme overboord gooit, je ideeën omzet in actie en deelt Tess hoe ze haar eigen blunders omgezet heb in successen.

 

Wil jij…

Wil jij…

Z

Weten waarom het niet durven maken van fouten erger is dan het daadwerkelijk maken van fouten?

Z

Leren hoe je meer vertrouwen in jezelf krijgt?

Z

Leren hoe jij je ideeën omzet in actie?

Z

Leren hoe je omgaat met het maken van fouten en hoe je deze kunt fixen?

Z

Praktische tips om met je perfectionisme om te gaan?

Z

Lachen om (en leren van) Tess haar blunders?

Z

Weten hoe je het meeste van jouw fouten leert?

Z

Je niet meer laten leiden door angst maar actie ondernemen?

Wat voor training is het?

In de training ‘Fouten durven maken’ gaan we in gesprek over, juist, het durven maken van fouten. Zo leer jij hoe je je perfectionisme overboord gooit, je ideeën omzet in actie en deel ik hoe ik mijn eigen blunders omgezet heb in successen.


Waarom deze training?

Als mij iets is opgevallen in de afgelopen twee jaar als ondernemer is hoeveel mensen zich laten tegenhouden door de angst om fouten te maken. Zo veel toffe ideeën en plannen die nooit het daglicht zien omdat er een kans is dat iets fout gaat of diegene een fout maakt. Maar hoe zonde is het om iets, wat je super graag wilt doen, te laten voor het idee dat er iets fout kan gaan? Ik vind het maar zonde. Want als je je kans laat schieten uit de angst dat je het niet kan, weet je nooit hoe ver je had kunnen komen. Zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als bij het ondernemerschap.

Ik heb persoonlijk en als ondernemer ook vaak genoeg ideeen links laten liggen vanuit de angst om fouten te maken. Echter, als ondernemer maak je eenmaal fouten. En als ik iets geleerd heb is dat fouten maken vaak lang niet zo erg is als we zelf denken. Daarom deel ik in de training graag meer over het durven maken van fouten. Dit gaan ik doen met veel interactie, praktische tips en persoonlijke voorbeelden – van mijn blunders.


Voor wie is de training?

De training is voor iedereen die zich herkent in het niet durven maken van fouten en het lastig vindt daar iets aan te veranderen. Van de angst om een fout te maken tijdens je presentatie op school, het niet durven nemen van spannende beslissingen of je eindelijk aan de slag wilt met jouw ideeën, maar niet weet waar te beginnen: je bent hartstikke welkom.


Wat leer je in de training?

Ik wil je duidelijk maken dat het niet durven maken van fouten erger is dan het daadwerkelijk maken van fouten. Omdat het negen van de tien keer helemaal niet fout gaat, de fout niet zo ernstig is als je verwacht had of je van de fout zelf meer leerde dan van de situatie waar je toen in zat. Dit ga ik doen door veel voorbeelden te geven, waaronder ook mijn persoonlijke
blunders. Ook geef ik je praktische tips over omgaan met perfectionisme, hoe je jouw ideeën omzet in actie en deel ik hoe ik mijn blunders omgezet heb in iets goeds. Zodat jij dat ook kan!

Sophie - Minder streven beter leven

Bij toeval kwamen. wijvorig jaar op de Instagram van Sophie (@minderstrevenbeterleven) en werden meteen  meegetrokken in de pure en open reisverhalen en levensstruggles die op papier werden gezet. We bewonderden haar open en pure houding. Geen perfect plaatje, maar precies zoals het is! Sophie neemt je binnen het membership mee door verschillende tools die zij tijdens haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft geleerd om aan haar eigen mindset te werken. Want hoe zou het zijn als je door een simpele wisseltruc de veeleisende woorden ‘moeten’ kunt omzetten in ‘willen’? Wat is nu eigenlijk de schaalvraag en hoe kan deze dienend zijn bij je persoonlijke ontwikkeling? Sophie heeft de afgelopen maand keihard gewerkt om een fantastische training voor je klaar te zetten!

Wil jij starten in…

Wil jij starten in…

Z

Bewuster worden van jouw gedrag, gevoel en emoties?

Z

Contact maken met mensen om je heen?

Z

Jezelf beter leren begrijpen?

Z

Alle vormen van jezelf (laten) zien?

Z

Begrijpen waarom je doet wat je doet?

Z

Het leven, leven zoals jij dat prettig vindt?

Z

Een bepaald idee van jezelf los laten?

Z

De uitdaging aangaan en jezelf onder ogen komen?

Wat voor training is het?

Sophie gelooft dat persoonlijke ontwikkeling begint bij bewust worden van eigen gedrag. Maar het ding van onbewust zijn van gedrag, is dat je niet door hebt dat je bepaalde dingen doet! Dus, hoe wordt je bewust van eigen gedrag? Sophie kijkt terug op haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, de stages die ze  liep tijdens haar studie, haar solo reis van 9 maanden door Azië en haar eigen persoonlijke ontwikkeling van het begin van de opleiding tot nu. Ze geeft mee wat haar het meest heeft geholpen om bewust te worden van bepaalde patronen, gedrag, gevoelens en emoties. Welke methodes en tools heeft ze geleerd tijdens de opleiding, hoe ze die eigen heeft gemaakt en hoe ze ze nu nog op haar leven, bijna onbewust toe
past! Dit alles vanuit een realistische blik.

Waarom deze training?

Sophie had overtuigingen en ideeën over haarzelf  waar ze ten eerste geen idee van had, en die haar ten tweede ook nog eens terug hielden in van alles! Ze heeft ervaren wat een bevrijding het kan zijn om je bewust te worden van dat gedrag. Ze doorbrak bepaalde patronen en kon keuzes maken die haar vooruit hielpen in plaats van tegen werkten.

Die terughoudende overtuigingen die we hebben over onszelf zijn zo zonde! Het is fijn om te begrijpen hoe en waarom jij bepaalde dingen doet, omdat je dan kan gaan kiezen voor manieren die beter voor jou werken.

Sophie wilt mensen graag de weg laten zien die zij heeft gelopen en mensen meenemen op dit pad. Zodat ze op hun eigen manier bewust kunnen worden en zichzelf leren kennen. Om zo te kunnen ontdekken wat wel of niet voor hen werkt en er bewust voor kunnen gaan kiezen het wel of niet anders te gaan doen.

Daarnaast ben/was ze zelf een echte ‘binnenvetter’. Ze heeft in de loop van de jaren steeds meer het contact maken met anderen en de weg naar buiten geleerd. Daar is ze blij om en ze voelt ook de meerwaarde ervan. Daarom probeert ze ook dat in deze  training te stimuleren. Dus in je ontwikkeling, contact erover aangaan met anderen.


Voor wie is de training?

De training is voor mensen die merken dat ze ergens tegen aan lopen, daar klaar mee zijn en daar iets mee willen. Die eerlijk naar zichzelf durven kijken en weten dat er ergens verandering nodig is, maar nog niet helemaal weten hoe en waar. En die dat willen ontdekken.

De training is ook voor mensen die zichzelf wat beter willen leren kennen, snappen en begrijpen waarom ze bepaalde dingen doen. En of die dingen eigenlijk wel bij ze passen. Die erachter willen komen waar hun ontwikkelingsmogelijkheden liggen of gewoon nieuwsgierig zijn naar zichzelf! Zichzelf willen onderzoeken en de eerste stappen willen zetten naar bewuster worden van hun gedrag, gevoel en emoties. Sophie biedt in deze training wat concrete tools en handvaten om mensen op weg te helpen met die eerste stappen op dat pad.

Wat leer je in de training?

Door deze training te volgen leer je, als je durft te kijken en de tools aangrijpt: je bewuster worden van jouw gevoel, gedrag en emoties. Je gaat anders kijken naar problemen of moeilijke situaties. Je ontdekt hoe dingen voor jou werken en waar jouw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden liggen. En je leert voor jezelf herkennen en creëren wat je nodig hebt. Dit alles, als je de uitdaging aangaat, in contact met andere mensen.

Isabelle Feteris

Toen Chantal afgelopen jaar in Bali in een co-working hostel verbleef met allemaal ondernemers, hoorde ze een Nederlandse dame coachgesprekken voeren. Met één oor luisterde ik mee en vanaf dat moment wist ze dat haar mindset on point was om te bereiken wat zij zou willen bereiken! En niets bleek minder waar! Want @isabellefeteris is Power psycholoog en helpt anderen topprestaties te leveren door je mindset te veranderen. Zij is van anorexia naar een van de sterkte vrouwen van de wereld gegaan en weet als geen ander hoe jij met je mindset kunt bereiken wat je maar wilt! En wij zijn dan ook super blij dat Isabelle Fetereis ons deze maand gaat bijstaan binnen het membership, in de betere versie van jezelf!

Wil jij…

Wil jij…

Z

ontdekken hoe je op korte termijn meer energie krijgt door jouw energielekken te dichten?

Z

ontdekken welke technieken je kunt toepassen om positiever te zijn en de negatieve gedachtes kunt loslaten?

Z

In actie komen zodat je niet langer blijft hangen in oude patronen?

Z

Een ijzersterke topsportersmindset creeren?

Z

meer energie krijgen zodat je ook daadwerkelijk in actie komt om je doelen te bereiken?

Z

ontdekken waarom je doet wat je doet, wat jou drijft en wat jouw dromen zijn?

Wat voor training is het?

In de training van Isabelle ga je aan de slag met je mindset. Want veel mensen willen een topsportmentaliteit om hun eigen doelen te bereiken, maar hebben geen idee hoe ze meer motivatie, discipline en doorzettingsvermogen krijgen. In haar Training Mindset Recharge gaat ze je helpen om meer energie te krijgen zodat je in actie komt en meer uit het leven haalt dan je nu doet. 

Waarom deze training?

We zijn tegenwoordig mega druk – en dit is een status geworden. ‘Lekker druk!’

Aan de andere kant kom je geen stap dichter bij je eigen doel want je loopt je jezelf gigantisch voorbij, waardoor jij je moe voelt. Je leeft in de waan van de dag en doet dingen die op je pad komen of anderen je graag zien doen- niet de dingen die jij wil. Je zegt vaak ‘JA’ terwijl je er geen zin in hebt, omdat je bang bent om iets te missen of om anderen te kwetsen. Hierdoor heb je een overvolle agenda. Tijd voor jezelf, wat is dat?

Je hebt veel negatieve gedachtes die zorgen voor piekeren en stress – om gek van te worden! Je hebt wel eens geprobeerd om te veranderen maar viel al snel terug in oude gewoontes. Nu probeer je het misschien überhaupt niet meer, bang om weer te falenHier heb je ook de energie niet voor. Wanneer jij je voor de laatste keer écht energiek voelde, kun jij je niet eens echt herinneren. De balans is ver te zoekenAan de andere kant weet je dat je gelukkiger en zelfverzekerder bent wanneer je eigen doelen bereikt, maar het lukt je niet om in actie te komen – en te blijven.Je weet dat er iets moet veranderen alleen heb je geen idee wat en hoeJe staat op een kruispunt waarbij je merkt dat blijven staan geen optie is. Je wil vooruit maar hebt geen idee wat daarvoor nodig is. 

Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Een paar jaar geleden zat ook Isabelle totaal niet lekker in haar vel. Op papier had ze het allemaal: een goede studie, een leuke baan, vrienden, een gezond lijf – en alsnog was ze er niet blij mee. Het was een tof leven maar niet HAAR leven. Ze had allerlei dromen en doelen en het lukte haar niet om hiervoor te gaan. ​Zo ontdekte ze dat haar mijn mindset moest veranderen zodat ze meer motivatie, discipline,  doorzettingsvermogen en veerkracht kreeg om haar droomdoelen te bereiken. Ze heeft een methode ontdekt waarmee je een topsportmentaliteit krijgt, waarmee ze in korte tijd grootse doelen bereikt heeft – en hier ook echt blij mee kon zijn! 


Voor wie is de training?

Ergens ben jij jezelf kwijtgeraakt in het hooghouden van alle ballen en het meegaan in de waan van de dag. Je doet wat anderen van je verwachten of waar je op zich wel goed in bent, maar jij wordt er alles behalve gelukkig van. Je hebt wel een idee aan welke droomdoelen je wil werken, maar durft hier niet voor te gaan. Je vindt het lastig om keuzes te maken en kiest hierdoor niet. Dagelijks heb je veel negatieve gedachtes. Je bent veel aan het piekeren waardoor je slecht slaapt, weinig energie hebt en niet kunt genieten. Je voelt je niet gelukkig of zelfs ongelukkig.

Je wilt dat er iets gaat veranderen – maar je wordt tegengehouden door je perfectionisme en te weinig energie waardoor je het uitstelt. Je weet dat het anders kan, maar hoe?


Wat leer je in de training?

Door deze cursus ontwikkel jij een ijzersterke topsporters mindset. Je ziet de dingen positiever en hebt meer rust in je hoofd. Je krijgt meer energie, zodat je in actie komt en je mindset écht verandert. 

Veelgestelde vragen 

Wanneer start het Inspiratiehonk membership?

Het membership start op op de eerste dag van de volgende maand (1 juni). En je kunt je nu al aanmelden. Je wordt dan direct lid van onze community. Vanaf 1 juni krijg je toegang tot alle trainingen. Je houdt dan toegang tot deze trainingen tot het einde van de maand! 

Hoe veel trainingen komen er per maand online?

Per maand komen er 4 verschillende trainingen online van 4 verschillende vrouwelijke ondernemers. De trainingen zijn gericht op persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid.

Na deze maand komen er weer 4 nieuwe trainingen van 4 nieuwe vrouwelijke ondernemers online. Zo krijg jij iedere maand de kans om nieuwe kennis op te doen!

Voor wie is het membership geschikt?

Het Inspiratiehonk membership is geschikt voor iedere vrouw met LEF die zichzelf wil blijven ontwikkelen op persoonlijk en/of spiritueel vlak, een ijzersterke mindset wil creëren of aan haar algehele gezondheid wil werken. Naast de trainingen die er geboden worden, focust het Inspiratiehonk membership zich ook op de community. Wij geloven namelijk dat jij veel sneller groeit als jij je je verbonden voelt met de juiste mensen! Een community waar jij je authentieke zelf kan zijn en geen droom gek genoeg is!

Wat zit er bij het Inspiratiehonk membership inbegrepen?

Dit krijg je bij het Inspiratiehonk membership:
– Een online leeromgeving met iedere maand 4 nieuwe trainingen van 4 verschillende vrouwen met LEF!
– De trainingen zijn gericht op persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, mindset en gezondheid.
– Een community met like-minded vrouwen met LEF waar jij volledig jezelf kunt zijn, dingen kunt delen en elkaar kunt inspireren.
– Naast de online leeromgeving, krijgen jullie ook toegang tot een app. Op deze manier hebben jullie de trainingen altijd bij de hand.
– Maandelijks hebben wij een BONUS webinar van een speciale vrouw met LEF over één specifiek onderwerp.
– Iedere maand krijg je een nieuw werkboek met opdrachten om gelijk met de kennis uit de trainingen aan de slag te gaan.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt dan direct de inloggevens voor onze community. Hier krijg je direct toegang tot onze inspiratie-database, vol exclusieve content. Vanaf 1 juni krijg je toegang tot de 4 bovenstaande trainingen. 

Wat kost het Inspiratiehonk membership?

Het membership kost 47 euro per maand (inclusief btw). Voor dit bedrag krijg je elke maand toegang tot 4 trainingen van coaches/experst die hun kennis en ervaring delen. Daarnaast wordt je lid van de community, waar je kunt connecten met gelijkgestemden en krijg je toegang tot onze exclusieve inspiratie-database, vol met content en blogs over persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset en gezondheid.

Kan ik elke dag instromen?

Helaas moeten we je bij deze vraag teleurstellen. Wanneer jij je aanmeldt, stroom je de eerstvolgende maand in zodat jij minstens vier weken de tijd hebt om alle trainingen van die maand te volgen. Dit gaat dus als volgt. Wanneer jij je op 28 mei aanmeldt voor het Inspiratiehonk membership, dan krijg je op 1 juni toegang. Je wordt wel direct al lid van onze community. 

VOLG JE ONS AL OP INSTAGRAM?