fbpx

Ben jij klaar om aan het stuur van jouw eigen droomleven te staan?

Een bucketlist met LEF

Een LIVE masterclass voor een bucketlist met LEF op 30 januari 20:00

Ben jij klaar om aan het stuur van jouw eigen droomleven te staan?

Een bucketlist met lef

Een LIVE masterclass voor een bucketlist met LEF op 30 januari 20:00

We hebben allemaal dromen. We willen allemaal geloven dat iedereen een special gift heeft, dat we een verschil kunnen maken en dat we van de wereld een betere plek kunnen maken. We komen allemaal op een punt in ons leven dat we nadenken over hoe het eruit zou zien als jij jouw droomleven zou leiden. En toch laten wij ons droomleven maar al te snel ondersneeuwen door in ons dagelijks leven van afspraak naar afspraak te rennen en vooral de ander tevreden proberen te houden. We zijn verstrikt geraakt in de raas van het leven. Maar waar ben jij in dit verhaal? 

Herken jij dit bij jezelf?

Herken jij dit bij jezelf?

In je hoofd heb je allerlei vage dromen, doelen en plannen. Er zijn nog zoveel dingen die je wilt doen in je leven. Maar echt concreet heb je deze doelen en dromen nog niet gemaakt. Je hebt je dromen, doelen en plannen wel ongeveer in je hoofd zitten, maar heb je ze al eens op papier gezet? Of heb je überhaupt weleens nagedacht over hoe jouw mooiste leven eruit zou zien? Als tijd en geld geen rol spelen, wat zou je dan allemaal willen doen?

Ook wij hebben grootste dromen, doelen en plannen. Maar wij herkennen er ons er ook in dat we voornamelijk aan het dromen zijn in ons hoofd. Voor lange tijd hadden wij onze dromen nog niet concreet en helder op papier gezet. Maar we weten ook, zonder actie geen resultaat. Dus een eerste stap was om onze dromen niet meer alleen in ons hoofd te laten, maar juist op papier te zetten. Want wanneer jij de eerste stap niet zet en daarna de tweede overslaat, zul je je bestemming nooit bereiken. Op deze manier blijft je doel en je droom een stipje aan de horizon dat maar niet dichterbij lijkt te komen. Je kunt een droom hebben of iets heel graag willen en ook gemotiveerd zijn, maar uiteindelijk is het een kwestie van beginnen en in beweging komen!

Creëer jouw bucketlist voor 2020!

Creëer jouw bucketlist voor 2020!

En daarom hebben wij iets tofs bedacht. Wij willen samen met jou op 30 januari om 20:00 tijdens een LIVE online masterclass onze bucketlist te creëren. Een bucketlist met LEF! Twijfel jij eraan of jij wel een bucketlist nodig hebt? Hier geven wij jouw zeven redenen waarom JIJ een bucketlist nodig hebt! Ben jij al overtuigd? Meld je dan aan voor onze LIVE online masterclass waarin wij samen met jou, JOUW bucketlist met LEF gaan creëren!

En weetje wat het leuke is? We gaan het SAMEN doen. Tijdens deze masterclass geven wij jou niet alleen tips en tricks om grenzeloos te durven dromen, maar gaan we al deze dromen ook nog eens op papier zetten. Hup, uit dat hoofd en op papier! We gaan GELIJK in actie komen. We gaan samen kijken naar de ontelbare mogelijkheden die er zijn om dichter bij jouw droomleven te kunnen komen. Wij gaan samen kijken naar de stap die jij NU al kunt gaan zetten! Ben jij al ready voor een bucketlist met LEF?

Wanneer jij je aanmeldt voor de LIVE online masterclass, ontvang jij niet alleen een link van de Masterclass in je inbox, maar voorafgaand ontvang jij ook nog eens een aantal tips, onze persoonlijke bucketlists en een werkboek die jij tijdens de online masterclass op 30 januari kunt gebruiken!

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor online masterclass ontvang je onze wekelijkse inspiratiemail. Hier kun je je natuurlijk op elk moment voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de Privacyverklaring. 

Na deze LIVE masterclass:

Na deze LIVE masterclass:

✅ durf jij GRENZELOOS te dromen

✅ heb jij jouw bucketlist niet alleen meer in je hoofd zitten, maar staat hij helemaal echt op papier!

✅ heb jij helder wat jij uit jouw leven wilt halen

✅ weet jij precies wat de mogelijkheden zijn om dromen van jouw bucketlist uit te laten komen

✅ weet jij precies welke skills jij nodig hebt om je dromen van je bucketlist uit te laten komen

✅ heb jij helderheid over welke stappen jij zou kunnen zetten in de richting van jouw droomleven

✅ neem jij de verantwoordelijkheid over jouw leven!

Ik heb meegedaan aan de masterclass van Inspiratiehonk en vond dit heel leuk om te doen. Doordat het interactief is en andere deelnemers ook actief meedoen, kom je ook weer op nieuwe ideëen en oplossingen om een stap in de goede richting te zetten. Naomi en Chantal geven de masterclass op een ongedwongen manier en het was vooral heel gezellig en leerzaam. Volgende keer ben ik zeker weer aanwezig!

Miranda

Deelneemster van de bucketlist met LEF masterclass

5 januari heb ik de masterclass van Inspiratiehonk gevolgd over het maken van een bucketlist. Zelf had ik er eigenlijk nog nooit bewust over nagedacht, dus ik was heel benieuwd wat het resultaat zou gaan zijn. Chantal en Naomi brengen hun enthousiasme goed over en gaven vooral ideëeen voor je eigen bucketlist, maar het belangrijkste vooral dat je niet in beperkingen moet denken. Ze zijn zelf het levende bewijs dat alles mogelijk is, zolang je het zelf echt wilt. Na afloop ben ik gelijk aan de slag gegaan met mijn eigen ideëen die ik dit jaar wil gaan behalen en zonder hun hulp zou dit er misschien niet van zijn gekomen. Ik kan nu al niet wachten tot de volgende masterclass!

Mitzi

Deelneemster van de bucketlist met LEF masterclass

Op 5 januari was ik door Naomi en Chantal uitgenodigd om mee te doen aan de masterclass over de ‘bucketlist’.
Eerst enigszins sceptisch… want ik had me hier nooit serieus mee bezig gehouden.
Maar door de manier waarop ze dat deden werd ik gaandeweg toch enthousiast en heb ik toch de eerste stap gezet om mijn doel te behalen. Inmiddels zijn we enkele weken verder en doordat ik toen, tijdens de masterclass, een afspraak ‘met mezelf’ heb gemaakt lukt het me om het vol te houden. Dus: heb je een droom, maar zie je alleen beperkingen? Doe mee met de masterclass want daarna zie je vooral mogelijkheden!

Gert Hartog

Deelnemer van de bucketlist met LEF masterclass

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor online masterclass ontvang je onze wekelijkse inspiratiemail. Hier kun je je natuurlijk op elk moment voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de Privacyverklaring. 

inspiratiehonk

inspiratiehonk

Inspiratiehonk is er voor jou! Om jou de handvaten en tools te bieden zodat jij jouw leven met LEF kunt leven. Een leven met lef vanuit jouw eigenheid en waarden, inclusief jouw angsten, onzekerheid en onvolkomenheden. Wij geloven erin dat jij met LEF jouw droomleven kunt waarmaken, precies zoals jij dat wilt!

Het is onze missie jou te inspireren om je authentieke zelf te kunnen zijn en je grootste dromen te kunnen leven. Laat jezelf zien, in al je kracht en stap uit die comfortzone! Eng? Ja zeker, maar wanneer jij dit doet, zul je zien dat ook jij de weg naar jouw droomleven kunt creëren. Dat jij écht jezelf kunt zijn met een open blik zonder oordelen en dat jij met LEF jouw eigen droomleven leeft

tot hier gekomen?

Stop met
scrollen!