fbpx

LEVEN IN OVERVLOED TIJDENS DE CORONA CRISIS? 

We leven op dit moment in een wereld waarin we uitgaan van tekort en schaarste. We hebben te weinig geld, te weinig rust en we ervaren angst.  En dan is het geen wonder dat het heel moeilijk is om op dit moment te geloven in overvloed en echt te vertrouwen dat er overvloed is.

Zou het niet fantastisch zijn als alle prachtige dingen in het leven in overvloed aanwezig zouden zijn. Juist in deze crisis tijd? Liefde, geluk, gezondheid, rijkdom. Overvloed is er voor iedereen. Ervaar jij dit op dit moment niet? Dat is niet zo gek, want veel van ons hebben geleerd te leven naar schaarste. Tekorten. Ons te richten op wat er niet is. En juist doordat we nu alleen maar kijken naar hoe de situatie NU is en wat er vooral mist creëren we nog meer van dit zelfde tekort en dezelfde schaarste.

Stel je eens voor wat er zou gebeuren als je gelooft dat alles mogelijk is:
🌟Je ervaart elke dag overvloed
🌟 Je trekt de juiste mensen, kansen en middelen aan die je helpen je dromen en doelen te realiseren
🌟Je manifesteert geld, energie, liefde
🌟Je leeft vanuit liefde in plaats vanuit angst
🌟 Je verhoogt je trillingsfrequentie en trekt moeiteloos alles aan wat je verlangt
🌟 Je word elke dag enthousiast wakker vanwege de onbeperkte mogelijkheden

ik daag je uit!

Het einde van mijn reis was in zicht en bij thuiskomst zou ik opzoek gaan naar mijn eerste baan. Ik was enthousiast en super excited om de juiste match te vinden. Ik was ervan overtuigd dat ik een baan zou vinden waar ik kon leren, kon groeien en waar ik plezier uit zou gaan halen.

Maar toen kwam het corona virus…..

Terugkomen in een tijd waarin ik niet de enige zou zijn die opzoek was naar een baan, is niet precies wat ik voor ogen had gehouden. Daarnaast is het vak pedagogiek vrij breed en de eisen voor jaren ervaring is groot.

Tegen beter weten in van de mensen om mij heen die zeiden dat het in deze tijd een onmogelijke zaak zou zijn, hield ik vertrouwen. 

Op dat moment werd ik voor de tweede keer uitgedaagd om samen met anderen de abundance challenge te doen. Een challenge gericht op het creëren van overvloed. Of eigenlijk, het vertrouwen op overvloed. Overvloed aan geld, overvloed aan banen, overvloed aan liefde. Je kunt het zo gek niet bedenken. Want overvloed is overal! Het is overal om je heen. Je moet het alleen gaan zien en de juiste signalen af gaan geven zodat jij het ook kunt gaan ontvangen. 

Inmiddels heb ik een droombaan gevonden en willen wij jou de power of abundance ook laten ervaren!

Door middel van een 21-daagse challenge opgebouwd uit dagelijkse opdrachten en meditaties ga jij de power of abundance ervaren. We starten op 1 mei!

Voor wie is deze challenge?

De Abundance challenge is er voor iedereen die:

✅ Haar dromen wil realiseren

✅ De juiste mogelijkheden, kansen en middelen naar zich toe wil trekken

✅ Wil leven vanuit liefde in plaats van angst

✅ Elke dag enthousiast wakker wil worden en de dag in volle overvloed wil gaan beleven

✅ Geld, energie en liefde wil manifesteren

✅ Precies datgene wil aantrekken waar diegene naar verlangt. 

✅ Wil leren vertrouwen op het Universum zodat datgene wat jij nu nodig hebt naar je toekomt!

Hoe werkt deze challenge precies?

1. Als jij je aanmeldt, krijg je een eigen account waarbij je toegang krijgt tot de Inspiratiehonk community

2. De abundance challenge begint op 1 mei en bestaat uit een dagelijkse meditatie, opdracht en een mantra. Deze ondersteunen jou om in overvloed te gaan leven.

3. Iedere ochtend om 7.00 staan er binnen de community een opdracht en een meditatie voor jou klaar.

4. De antwoorden van de opdrachten zijn persoonlijk, maar binnen de community is er ruimte om elkaar te steunen, te motiveren en ervaringen te delen.

Samen gaan we voor overvloed! Want alles wat jij nodig hebt, is er! Genoeg liefde, genoeg eten, genoeg geld, genoeg …..!

inspiratiehonk

inspiratiehonk

Inspiratiehonk is er voor jou! Om jou de handvaten en tools te bieden zodat jij jouw leven met LEF kunt leven. Een leven met lef vanuit jouw eigenheid en waarden, inclusief jouw angsten, onzekerheid en onvolkomenheden. Wij geloven erin dat jij met LEF jouw droomleven kunt waarmaken, precies zoals jij dat wilt!

Met ons Inspiratiehonk membership bieden wij een platform voor vrouwen met LEF waar jij je kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk- en spiritueel vlak, een ijzersterke mindset kunt creëren en de tools kunt verkrijgen om goed voor jezelf te zorgen!

Het is onze missie jou te inspireren om je authentieke zelf te kunnen zijn en je grootste dromen te kunnen leven. Laat jezelf zien, in al je kracht en stap uit die comfortzone! Eng? Ja zeker, maar wanneer jij dit doet, zul je zien dat ook jij de weg naar jouw droomleven kunt creëren. Dat jij écht jezelf kunt zijn met een open blik zonder oordelen en dat jij met LEF jouw eigen droomleven leeft!